Kategóriák

Rólunk

Az Ízműves Kft. 2010-ben kezdte meg működését Békéscsabai húsüzemében. Célunk egy olyan természetes, mesterséges adalékanyagoktól mentes, tradicionális Békéscsabai kolbász készítése, mely az év 365 napján ugyan olyan kiváló minőségű.

Ennek elérése érdekében lemodelleztünk egy a szezonban kiváló kolbász érlelésére alkalmas házi helyiséget, mely paramétereket számítógép vezérelt gépészet segítségével az érlelő és füstölő helyiségeinkben kialakítottunk. Ennek eredményeként készülnek a jellegzetes érett húsok és hozzá illeszkedő prémium fűszerek íz harmóniáját ötvöző termékeink.
Kolbászainkat hagyományos kézműves technikával készítjük, ahogy azt a házaknál csinálják a Békéscsabai térségben.

Az alapanyagul szolgáló húsok kizárólag ellenőrzött körülményekkel rendelkező partnereinktől származnak, a gyártás során csak első osztályú friss húsokat használunk fel prémium termékeinkben.

Kolbászaink egyaránt készülnek mangalicából és normál sertésből is. Ezek mám és más márkaneveken kaphatóak.
A fűszerezéshez kizárólag alap fűszereket használunk, melyekből mi magunk állítjuk össze a termékenként eltérő ízvilágot.
A fő alkotóelemet a paprikát egy kiváló minőséget előállító kézműves üzemből vásároljuk.

Termékeink: Villám Mangalica termékek, vékony illetve vastag méretben, csípős és csemege ízesítésben
Förgeteg Vastag Kolbász, csak vastag méretben készül, prémium normál sertéshúsból
Ízműves Kolbászok, vékony illetve vastag méretben készülő hosszú érlelésű száraz kolbászok és szalámik

Termékeinket a piacon forgalmazva tapasztaljuk az érdeklődést és az igényt hasonló paraméterekkel rendelkező egyéb élelmiszerek iránt, ezért 2015. novemberétől webshopunkban egyéb elsősorban delikát élelmiszerek is kaphatóak közvetlenül a gyártótól. Ez a közvetlen kapcsolat kedvezőbb árakat eredményez és lehetővé teszi azt, hogy a vásárló azonos összegért, amelyet egy boltban költ valamilyen termékre, az adott termékkategóriából jobb minőséget tud vásárolni.

www.izmuves.hu

Központi tel: +36-20-282-6227, email: office@izmuves.hu
Kereskedelem: +36-20-553-8011, email: info@izmuves.hu

Webáruház készítés